399

Vismarine Fruit de Mer 300 g

399
Prijs per kilo 13,30
Inhoud 300 gram


Ingredienten

MOSSELEN (Mytilus chilensis), surimi (water, WITVIS (ALASKAKOOLVIS (Theragra chalcogramma) en/of PACIFISCHE HEEK (Merluccius productus)), suiker, stabilisator: E420/E451/E450, aardappelzetmeel, TARWEZETMEEL, suiker, raapzaadolie, zout, KIPPENEI-EIWITPOEDER, KRAB-aroma, kleurstof:E160c/E170), PIJLINKTVIS(Dosidicus gigas), GARNALEN (Xiphopenaeus kroyeri), zout, antioxidant: E223 (SULFIET) kleurstof: E160e/E162) . Mosselen, gevangen in het Zuidoostelijk deel van de Stille Oceaan (FAO 87), vangstmethode: Open zee hangcultuur Alaskakoolvis, gevangen in het Noordwestelijk en Noordoostelijk deel van de Stille Oceaan (FAO 61, 67), vangstmethode: trawlnetten Pacifische heek, gevangen in het Noordoostelijk deel van de Stille Oceaan en Middenoostelijk deel van de Stille Oceaan (FAO 67, 77), vangstmethode: trawlnetten Pijlinktvis, gevangen in het Zuidoostelijk deel van de Stille Oceaan (FAO 87), vangstmethode: haken en lijnen Garnalen, gevangen in het Middenwestelijk deel van de Atlantische Oceaan (FAO 31), vangstmethode: trawlnetten


Allergenen

  • bevat schaaldieren
  • bevat ei
  • bevat vis
  • bevat zwaveldioxide en sulfieten
  • bevat glutenbevattende granen
  • kan soja bevatten
  • bevat weekdieren
  • bevat tarwe

Voedingswaarde

per 100g
Energie ±382 kJ
Energie ±90 kcal
Vet ±1.5 g
waarvan verzadigd ±0.3 g
waarvan enkelvoudig onverzadigd ±0.6 g
waarvan meervoudig onverzadigd ±0.4 g
Trans ±0 g
Koolhydraten ±9.2 g
waarvan suikers ±1.1 g
waarvan polyolen ±0.27 g
waarvan zetmeel ±0 g
Voedingsvezel ±0.4 g
Eiwitten ±9.9 g
Natrium ±0.4 g
Zout ±1 g

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Bewaarinstructies

Bewaren bij -18°C of lager. Na ontdooien niet opnieuw invriezen.


Bereidingsinstructies

Ontdooi de zeevruchten bij voorkeur onder koud stromend water of in 2 uur bij kamertemperatuur. Klaar voor gebruik in een salade of kan eventueel nog kort verhit worden om in een warm gerecht toegevoegd te worden.


Land van oorsprong

Nederland


Contact gegevens leverancier

Kenmerk
Omschrijving Fruit de Mer, gekookte mosselen, surimi, pijlinktvis & garnalen
Plaats van oorsprong Mosselen, gevangen in het Zuidoostelijk deel van de Stille Oceaan(FAO 87), vangstmethode: Open zee hangcultuur. Alaska koolvis, gevangen in het Noordwestelijk en Noordoostelijk deel van de Stille Oceaan (FAO 61, 67), vangstmethode: trawlnetten. Pacifische
Communicatie-adres Postbus 80, 4153 ZH Beesd
Contactnaam Vis Marine

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.