499

Vismarine Kabeljauwfilet

Deze vis is voorzien van een beschermende ijslaag voor optimaal behoud van de kwaliteit. Verantwoorde wildvangst Deze Atlantische kabeljauw wordt Lees meer...
499
Prijs per kilo 9,24
Inhoud 540 gram


Ingredienten

100% Kabeljauw (Gadus morhua) (VIS). Gevangen met trawlnetten in FAO 27-I Barentszzee (A), FAO27-IIa Noorse Zee (B), FAO27-IIb Spitsbergen en Bereneiland (C)). Deze vis is voorzien van een beschermende ijslaag voor optimaal behoud van de kwaliteit (beschermende ijslaag 10%)


Allergenen

  • vrij van schaaldieren
  • vrij van ei
  • bevat vis
  • vrij van melk
  • vrij van noten
  • vrij van aardnoten (pinda’s)
  • vrij van sesamzaad
  • vrij van zwaveldioxide en sulfieten
  • vrij van glutenbevattende granen
  • vrij van soja
  • vrij van selderij
  • vrij van mosterd
  • vrij van cacao
  • vrij van koriander
  • vrij van lupine
  • vrij van maïs
  • vrij van peulvruchten
  • vrij van rogge
  • vrij van wortel
  • vrij van weekdieren
  • vrij van tarwe
  • vrij van gerst
  • vrij van kamut
  • vrij van haver
  • vrij van spelt
  • vrij van lactose
  • vrij van amandelen
  • vrij van cashewnoten
  • vrij van hazelnoten
  • vrij van macadamianoten
  • vrij van pecannoten
  • vrij van paranoten
  • vrij van pistachenoten
  • vrij van walnoten

Voedingswaarde

per 100g
Energie ±332 kJ
Energie ±78 kcal
Vet ±0.7 g
waarvan verzadigd ±0.1 g
waarvan enkelvoudig onverzadigd ±0.4 g
waarvan meervoudig onverzadigd ±0.2 g
Trans ±0 g
Koolhydraten ±0 g
waarvan suikers ±0 g
waarvan polyolen ±0 g
waarvan zetmeel ±0 g
Voedingsvezel ±0 g
Eiwitten ±18 g
Natrium ±0.067 g
Zout ±0.17 g

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Bewaarinstructies

In vriesvak * (-6°C): enkele dagen. in vriezer ** (-12°C): 2 weken na aankoop. in vriezer *** (-18°C): ten minste houdbaar tot de op verpakking vermelde datum. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.


Bereidingsinstructies

De kabeljauw uit de verpakking halen en laten ontdooien.Voor consumptie volledig doorgaren. In de pan met een beetje olie iedere kant ongeveer 8-10 minuten bakken. In een voorverwarmde oven circa 20 minuten bij 180°C.


Marketing informatie

Doordat deze vis direct na vangst aan boord wordt verwerkt en ingevroren, blijft de kwaliteit optimaal behouden en is hij stevig en vol van smaak.


Verpakkingskenmerken

Kenmerk
Dieet GEZONDE_KEUZE_KLAVERTJE
Milieu MARINE_STEWARDSHIP_COUNCIL_LABEL

Contact gegevens leverancier

Kenmerk
Omschrijving Atlantische kabeljauw
Plaats van oorsprong Gevangen met trawlnetten in FAO 27.I Barentszzee (A) of FAO 27-IIa Noorse Zee (B) of FAO 27-IIb Spietsbergen en Bereneiland (C)*.* voor vangstgebied zie lotcodeVerpakt in: (D) Tsjechië, (E) Hongarije of (F) Nederland. Zie lotcode.
Communicatie-adres Postbus 80, 4153 ZH Beesd
Contactnaam Vis Marine

Deze vis is voorzien van een beschermende ijslaag voor optimaal behoud van de kwaliteit. Verantwoorde wildvangst Deze Atlantische kabeljauw wordt gevangen in de koude wateren van de Noordoost-Atlantische Oceaan. Hoe kouder het water, hoe beter de vis. Met de MSC-certificering ben je verzekerd van een vis die op een vis die op een verantwoorde manier gevangen is. En dit is nodig, want veel kabeljauwpopulaties waren zeer ernstig overbevist. Atlantische kabeljauw uit de Noordoost-Atlantische Oceaan behoort tot een van de populaties die er nu weer goed voorstaan, mede dankzij de strenge regels van het MSC-keurmerk.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.