Home Volop vleesvariatie

Variatie met voorjaarsvlees

Dat je met vlees heel veel kunt variëren, is een gegeven. Van kalkoen maakt u heerlijke spiesjes, van rosbief malse lapjes op Aziatische wijze en varkensfilet combineert u met lekker veel groente. En dat zijn nog maar een paar voorbeelden! In onze receptenzoeker vindt u nog veel meer recepten met vlees. 

Goed vlees
Kiest u vlees, kies dan voor goed vlees. Zoals rosbief van Limousin runderen uit natuurgebieden in Limburg en Noord-Brabant. In deze natuurgebieden grazen de runderen in alle ruimte en rust, daardoor is het vlees extra mals.  

Drie recepten op een rij

Kalkoenspiesjes met groentemie - Jan Linders
   
Gemarineerde rosbief met gebakken korianderrijst - Jan Linders
   
Varkensfilet met sugarsnaps - Jan Linders

Vlees in de aanbieding

5.93 296
ca. 296
Jan Linders

Varkensfilet stuk

594 gram
Bekijk aanbieding:
Kalkoen, Rosbief of Varkenfilet
ca. 511
Jan Linders

Kalkoenfilet

465 gram
ca. 400
Jan Linders

Rosbief

500 gram