Home Zomeruitjes

De leukste zomeruitjes

Niet op vakantie deze zomer? Of op zoek naar een leuk dagje uit? Met een van de leuke zomeruitjes van Jan Linders verveelt u zich zeker niet. Ga op pad in het land van Jan Linders en ontdek wat onze streek allemaal te bieden heeft. 

Jan Linders Niersdal Survival Run

Op zondag 13 september zoeken sportieve avonturiers hun grenzen op in het Gennepse Niersdal. Over een parcours van 8 km zijn maar liefst 39 hindernissen gebouwd zoals touwburg oversteken, boogschieten, houtzagen en kanovaren. De jeugd vanaf 10 jaar kan zich uitleven op een parcours van 5km. Durft u het aan?

Meer info

Thermae 2OOO

In Valkenburg ligt Thermae 2OOO verscholen in het groen. Dit bijzondere thermale kuuroord richt zich op rust voor, geest, spieren en gewrichten en is een must voor iedereen die even bij wil komen. Met diverse sauna’s, baden, behandelingen en arrangementen is het altijd volop genieten! (tip van Patrick van Rixtel)

Meer info

Het Aardbeienland Horst

Hele velden en kassen vol smaakvolle aardbeien. Een aardbeienvlaaien- bakkerij, een aardbei-enapotheek, een nieuw aardbeienterras, een hooiberg en nog vele andere attracties; Aardbei-enland is absoluut uniek! (Tip van Linda van Haren)

Meer info

Nationaal Park De Grote Peel

De natuur van Nationaal Park De Grote Peel zal ongetwijfeld indruk op u maken. Op de grens van Limburg en Brabant vindt u maar liefst 1400 hectare natuur, waar u heerlijk kunt fietsen of wandelen. (Tip van Patrick van Rixtel)

Meer info

Dippie Doe

Een onvergetelijk dagje voor de kids! Dat is wat je krijgt als je een bezoekje brengt aan Dippie Doe in Best. Een dag vol speelplezier, zowel binnen als buiten. (Tip van Miriam Gruijthuijsen)

Meer info

Klok & Peel Museum

Het Klok & Peel Museum in Asten biedt vermaak voor jong en oud. De zeer uiteenlopende col-lecties, exposities en activiteiten zijn absoluut de moeite waard. (Tip van Patrick van Rixtel)

Meer info