Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

1.89 149
149

Zoete punt paprika

Een bijzonder zoete paprika die nauwelijks zaadjes bevat. Ideaal om te vullen met couscous, gehakt of bloemkoolcurry.

1.89 149
149
  • Inhoud 2 stuks
  • Land van herkomstNederland
Deze actie is geldig van 13-07-2020 t/m 19-07-2020

Combineert goed met...

Dari
Couscous
269
Jan Linders
Feta
206
0
Prei
055

Productinformatie

Zoete punt paprika kopen en bewaren
Een puntpaprika hoort stevig aan te voelen en een gladde, glanzende schil te hebben. De zoete puntpaprika kan het beste bewaard worden op een koele plek, maar niet in de koelkast!  

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Nu in de aanbieding

Zoete puntpaprika’s

zak 2 stuks
1.89
149
1 49

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.