Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

199

3G Professional Kalkreiniger

Professioneel schoon 3G kalkreiniger geeft een krachtige foamlaag en is zodanig ontwikkeld dat het super effectief werkt op die plaatsen waar kalk zich Lees meer...
199
  • Prijs per liter3,98
  • Inhoud 500 mililiter

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Professioneel schoon 3G kalkreiniger geeft een krachtige foamlaag en is zodanig ontwikkeld dat het super effectief werkt op die plaatsen waar kalk zich gemakkelijk afzet. Het is veilig voor uw chroomwerk en kranen. Omdat de formule supergoed is hoeft u niet veel kracht te zetten. Zo maakt u zonder moeite professioneel schoon. Bovendien hecht kalk zich minder snel door de bijzondere 3G formule en laat de reiniger een prachtige glans na. 3G Kalkreiniger • Ontwikkeld voor professionele schoonmakers • Supergeconcentreerd en krachtige foamspray • Geschikt voor harde oppervlakken en metalen • Voorzien van metaalbeschermer (inhibitor).

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.