Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

299

Rabarber verpakt

De laatste jaren wint de rabarber aan populariteit. Niet zo gek, want het is een veelzijdige groente. Uit het land van Jan Linders! 

299
Prijs per kilo 3,99
Inhoud 750 gram
Land van herkomst Nederland

Combineert goed met

Verkade
Nizza kaneel
115
Jan Linders
Frambozen
279
Melkan
Verse slagroom light
089

Productinformatie

Rabarber is lekker en gezond
Rabarber zit vol met vitamines en mineralen en heeft een unieke friszure smaak. Wie denkt dat rabarber fruit is heeft het mis, rabarber is een groente. Onze rabarber komt rechtstreeks van onze teler Kersten uit het Limburgse Smakt.   

Basisbereiding rabarber
Alleen de stelen van de rabarber worden gegeten. Snijd 1 cm van de onder- en bovenkant van de steel af. Schillen is in principe niet nodig, maar spoel de stelen wel even goed af. Snijd de rabarber in stukjes en laat deze 10 minuten koken. Voeg, als de rabarber zacht is, suiker erdoor. Doe dit naar smaak, dus schep voor schep en tussendoor even proeven!

Recepten met rabarber
Rabarber combineert goed met zacht rood fruit. Verwerk rabarber tot een compote voor in een zoet nagerecht of maak er zelf jam van. 

rabarberjamroom met rabarberrabarbercrumbleLand van oorsprong

Nederland


Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.