Home Onze Trots

Onze Trots

Onze Trots producten vertegenwoordigen de authentieke smaak van het zuiden. Ze zijn rijk van smaak en bereid volgens traditioneel of bijzonder recept en ingrediënten. Het zijn producten waar we trots op zijn en die we met iedereen willen delen. Op deze pagina vindt u een selectie Onze Trots producten die alleen in het zuiden verkrijgbaar zijn. 

Onze Trots koude schotel

We kunnen Onze Trots Koude schotel met recht een ware kampioen noemen, want deze schotel is het beste product van het jaar 2021 in de categorie maaltijdsalades. Wij zijn super trots dat dit product met de echte smaak van het zuiden deze mooie prijs heeft gewonnen. De prijs heeft de Onze Trots Koude schotel te danken aan het gebruik van de beste vers ingrediënten en het authentieke Limburgs recept.

Bekijk het beste product van het jaar

Onze Trots roombrie

Onze Trots roombrie is lekker zacht en romig van smaak. Een groot voordeelstuk, het hele seizoen lekker voordelig!

Bekijk de Onze trots roombrie

Onze Trots vleeswaren

Vleeswaren en salades, ambachtelijk bereid door slagers uit het Limburgse Hoensbroek en Hulsberg. Onze Trots Limburgse vleeswaren, salades en maaltijden vertegenwoordigen de authentieke smaak van het zuiden. Ze zijn bereid met alleen de beste ingrediënten en volgens traditioneel of bijzonder recept, dat vaak van generatie op generatie is doorgegeven.

Bekijk de vleeswaren

Onze Trots koffiebonen

In het jaar 1985 introduceert Jan Linders de eerste koffielijn. Nu, 30 jaar later, introduceren we Onze Trots koffiebonen op smaak gebrand in het Limburgse Ittervoort. Het grote geheim achter de volle smaak van Onze Trots koffie is de unieke melange. De koffiebonen worden met uiterste precisie en langzaam gebrand totdat ze perfect op smaak zijn.

Ontdek de melanges

Onze Trots jam

Onze Trots jam met de authentieke smaak van grootmoeders jam, gecombineerd met volrijp fruit. Dat maakt onze handgemaakte jam een ware smaakbeleving!

Bekijk de soorten jam

Onze Trots kaas

Onze Trots kaas wordt gemaakt volgens authentiek recept. Het gras is mals, waardoor de melk van de koeien een eigen karakter krijgt, met als resultaat een heerlijk romige kaas.

Ontdek de kazen

Onze Trots soepen

Soepen uit eigen streek, gemaakt volgens authentiek recept. Bereid met alleen de beste ingrediënten.

Bekijk de soepen

Onze Trots maaltijden

Onze Trots Limburgse maaltijden vertegenwoordigen de authentieke smaak van het zuiden. Ze zijn bereid met alleen de beste ingrediënten en volgens traditioneel of bijzonder recept, dat vaak van generatie op generatie is doorgegeven.

Bekijk de maaltijden