Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home onzetrots

Onze Trots

Onze Trots producten vertegenwoordigen de authentieke smaak van het zuiden. Ze zijn rijk van smaak en bereid volgens traditioneel of bijzonder recept en ingrediënten. Het zijn producten waar we trots op zijn en die we met iedereen willen delen. Op deze pagina vindt u een selectie Onze Trots producten die alleen in het zuiden verkrijgbaar zijn. 

Onze Trots vleeswaren

Vleeswaren en salades, ambachtelijk bereid door slagers uit het Limburgse Hoensbroek en Hulsberg. Onze Trots Limburgse vleeswaren, salades en maaltijden vertegenwoordigen de authentieke smaak van het zuiden. Ze zijn bereid met alleen de beste ingrediënten en volgens traditioneel of bijzonder recept, dat vaak van generatie op generatie is doorgegeven.

Bekijk de vleeswaren

Onze Trots koffiebonen

In het jaar 1985 introduceert Jan Linders de eerste koffielijn. Nu, 30 jaar later, introduceren we Onze Trots koffiebonen op smaak gebrand in het Limburgse Ittervoort. Het grote geheim achter de volle smaak van Onze Trots koffie is de unieke melange. De koffiebonen worden met uiterste precisie en langzaam gebrand totdat ze perfect op smaak zijn.

Ontdek de melanges

Onze Trots Hemelse modder

Een heerlijk, stevige chocolademousse op ambachtelijke wijze bereid door Carly en René Verstegen van Versboerderij de Veldweide in het Limburgse Sevenum. Bij de Veldweide staan de koeien maar vijftig meter van de plek waar hun melk wordt gebruikt om deze chocolademousse met een hemelse smaak en luchtigheid te maken.

Kijk hoe dit toetje gemaakt wordt