Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home De beste vers aanbiedingen Beek & Donk

De Beste Vers aanbiedingen

We halen het beste uit onze streek bij regionaal uitblinkende bakkers, slagers, boeren, kaasmakers en brouwers. Maak extra voordelig kennis met ons uitgebreide versassortiment! 

3 weken lang heeft Jan Linders Beek & Donk heel veel voordeel op verschillende vers producten. Het weekend van 20 en 21 April ontvang je een kortingsvoucher in de brieven bus. Neem je kortings voucher die je in de brievenbus hebt ontvangen mee naar Jan Linders Beek & Donk en ontvang 50 % korting op de volgende vers producten. 

Deze aanbiedingen zijn alleen geldig in Beek & Donk en de korting is alleen te verkrijgen tegen inlevering van de kortings voucher die je in de brieven bus hebt ontvangen. 

Deze aanbieding loop van maandag 22 April t/m zondag 28 April 2019. 

 

Deze aanbieding loopt van maandag 29 April t/m zondag 5 Mei 2019.

 

Deze aanbieding loopt van maandag 6 Mei t/m zondag 12 Mei 2019.