Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Aardbeien

De lekkerste aardbeien van onze Brabantse telers!

De allerlekkerste producten uit onze regio: dat zijn de streekproducten van Jan Linders. Bereid of verbouwd door lokale telers, boeren en leveranciers die we door en door kennen, met oog voor hun product en omgeving. 

Direct van het land zo in de supermarkt

Wij kiezen altijd voor de beste kwaliteit: echte smaakaardbeien van onze Brabantse Telers. Felrood, lekker groot en heerlijk zoet!

299
Onze Trots

Onze Trots aardbeien

400 gram

Tips & inspiratie

De zomerkoninkjes

De zomerkoninkjes

Zo lang mogelijk genieten van je verse aardbeien? Laat de kroon zo lang mogelijk op de aardbei zitten voor een lange houdbaarheid en was de aardbeien pas vlak voordat je ze eet. Meer weten weetjes en inspiratie?

Lees meer >>

De lekkerste recepten

De lekkerste recepten

Je kunt eindeloos variëren met aardbeien. Van hartige gerechten tot salades, tussendoortjes én natuurlijk toetjes. Op proefhetzuiden.nl vind je de lekkerste recepten met verse aardbeien!

Lees meer >>

AA-kwaliteit asperges uit Helden

Wij zijn trots op de topkwaliteit AA-asperges van onze teler Teboza uit het Limburgse Helden. Deze asperges 20-28 mm dik, de beste die er zijn; verser vind je ze nergens! Dit is nou écht de smaak van het zuiden en daar weten wij natuurlijk alles van.

Onze asperges komen al sinds 2007 rechtstreeks van onze teler Teboza. Verskenner Tim is op bezoek gegaan bij onze teler Teboza om te zien hoe asperges groeien en het aspergesteken er nu aan toe gaat.

Maak je maaltijd compleet

Een heerlijke aspergemaaltijd op tafel zetten? Maak je maaltijd compleet met deze producten!

399
Jan Linders

Limburgse aspergesoep met ham

750 mililiter
266
Jan Linders

Beenham

120 gram
ca. 625
Jan Linders

Biefstuk 2 op schaal

270 gram
155
Knorr

Aspergesaus

300 mililiter
225
Jan Linders

Vrije uitloopeieren M

6 stuks
089

Krieltjes

450 gram
599
Jan Linders

Zalmfilet op huid

275 gram