Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Aardbeien 2018

De lekkerste aardbeien van onze Brabantse telers!

Als beste supermarkt in álle vers kiezen wij voor de beste kwaliteit: echte smaakaardbeien van onze Brabantse Telers. Felrood, lekker groot en heerlijk zoet!

Lekker én super gezond!

Aardbeien worden natuurlijk gegeten vanwege hun heerlijke zoete, zomerse smaak. Maar aarbeien zijn ook goed voor je weerstand, ze zitten namelijk boordevol vitamince C! Met zes aardbeien heb je al genoeg vitamine C binnen voor de hele dag.

Zo lang mogelijk genieten van je aardbeien

Je kunt de aardbeien tot drie dagen in de koelkast en één dag buiten de koelkast bewaren. Laat de kroon zo lang mogelijk op de aardbei zitten voor een langere houdbaarheid. Was de aardbeien pas vlak voordat je ze eet. Aardbeien hebben namelijk de eigenschap dat ze vocht opzuigen. Als ze gewassen worden en daarna weggelegd worden, trekt het vocht in de vrucht wat een waterige smaak geeft. Dat is natuurlijk zonde van dit mooie seizoensproduct!

Op zijn lekkerst

Haal de aardbeien voordat je ze gaat eten eerst een half uur uit de koelkast en laat ze op temperatuur komen op het aanrecht. Was de aardbeien pas op het laatste moment. Verwijder het kroontje voorzichtig zodat de aardbei heel blijft. Eet smakelijk!

De lekkerste recepten met aardbeien

Flensje met geroosterde aspergesAspergesaladePenne met asperges

Omelet met groene asperges en kaasAspergesoep met geroosterde ham

Flensje met geroosterde asperges

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De lekkerste aardbeien uit het Zuiden

399
Onze Trots

Onze Trots aardbeien

400 gram