Home Aardbeien

De lekkerste smaakaardbeien komen uit eigen steek!

Bij Jan Linders halen we zoveel mogelijk uit onze eigen streek. Bereid of verbouwd door lokale telers, boeren en leveranciers met oog én passie voor hun product en omgeving. Deze lokale leveranciers kennen we door en door en zorgen voor de beste kwaliteit producten. Natuurlijk onze aardbeien, die we echte smaakaardbeien mogen noemen!  

We kiezen altijd voor de beste kwaliteit. Daarom zijn onze smaakaardbeien felrood, lekker groot en heerlijk zoet. Onze Limburgse en Brabantse telers zorgen er elk seizoen weer voor dat we kunnen genieten van dit heerlijke zomerfruit uit eigen streek!   

Zo lang mogelijk genieten van verse aardbeien

Smaakaardbeien hebben niet voor niks de bijnaam ‘zomerkoninkje’. Juist in de zomermaanden is dit typische zomerfruit volop verkrijgbaar en geniet je van de zoete, sappige smaak. Naast dat aardbeien hartstikke lekker zijn, zijn ze ook nog eens gezond: ze zitten bomvol vitamine C, dragen bij aan de inname van foliumzuur én bevatten weinig calorieën.

Aardbeien zijn een kwetsbaar fruit. Haal ze dan ook uit het doosje en leg ze op een bordje, zodat ze niet kunnen kneuzen in de koelkast. De aardbeien bewaar je het beste mét kroontje in de koelkast.

Volop variatie: 3x anders met aardbeien

Met onze smaakaardbeien kun je perfect variëren. Ze komen perfect tot hun recht in hartige gerechten, salades, tussendoortjes én natuurlijk toetjes. Heerlijk zomerfruit dat we met recht een streektopper noemen!  

... met de lekkerste aardbeien uit eigen streek!

... met de lekkerste aardbeien uit eigen streek!

#1 Bavarois van verse aardbeien

#1 Bavarois van verse aardbeien

#2 Kropsla met gemarineerde aardbeien

#2 Kropsla met gemarineerde aardbeien

#3 Aardbeien pantosti met roomkaas en basilicum

#3 Aardbeien pantosti met roomkaas en basilicum

Bij jouw Jan Linders

399
Onze Trots

Smaakaardbeien

0.4 kilogram
Bekijk aanbieding:
Onze Trots smaakaardbeien