Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Aardbeien

De lekkerste aardbeien van onze Limburgse & Brabantse telers!

De allerlekkerste producten uit onze regio: dat zijn de streekproducten van Jan Linders. Bereid of verbouwd door lokale telers, boeren en leveranciers die we door en door kennen, met oog voor hun product en omgeving. 

Direct van het land zo in de supermarkt

Wij kiezen altijd voor de beste kwaliteit: echte smaakaardbeien van onze Limburgse en Brabantse Telers. Felrood, lekker groot en heerlijk zoet!

369
Onze Trots

Onze Trots aardbeien

400 gram

Tips & inspiratie

De zomerkoninkjes

De zomerkoninkjes

Zo lang mogelijk genieten van je verse aardbeien? Laat de kroon zo lang mogelijk op de aardbei zitten voor een lange houdbaarheid en was de aardbeien pas vlak voordat je ze eet. Meer weten weetjes en inspiratie?

Lees meer >>

De lekkerste recepten

De lekkerste recepten

Je kunt eindeloos variëren met aardbeien. Van hartige gerechten tot salades, tussendoortjes én natuurlijk toetjes. Op proefhetzuiden.nl vind je de lekkerste recepten met verse aardbeien!

Lees meer >>