Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

299

Abrikozen bak


299
  • Prijs per kilo5,98
  • Inhoud 500 gram
  • Land van herkomstSpanje

Combineert goed met...

Dari
Couscous
266
Chavroux
Chavroux naturel
235
0
Munt
105

Productinformatie

Zacht huidje
Abrikozen voelen zacht aan net zoals perziken. Abrikozen vallen onder de noemer steenvruchten. Ze bevatten onder andere vitamine A en C en eigenlijk maar weinig calorieën. Goed voor je dus!  

Gedroogde abrikozen
Gedroogde abrikozen zijn veel zoeter als verse abrikozen. Gedroogde abrikozen worden dan ook vaak gebruikt als vervanger voor suiker in nagerechten of in de muesli.

Zonnige recepten met abrikozen

spies met kip en abrikooscouscoussalade met abrikozenfruitcrumble

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.