Home Jan Linders wordt Albert Heijn Jan Linders
Spaar voor vlijmscherpe MasterChef messen

Jan Linders wordt Albert Heijn Jan Linders

Heb je het al gehoord?! Jan Linders wordt Albert Heijn Jan Linders. Dat betekent het beste van Jan Linders en het lekkere van Albert Heijn in één winkel. Dat is het voordeel van samen in het zuiden.

Hieronder lees je wat er verandert, maar ook wat er blijft. Benieuwd wanneer jouw Jan Linders supermarkt Albert Heijn Jan Linders wordt? Houdt de lokale Facebookpagina in de gaten en blijf op de hoogte. 

Bekijk ook voor meer informatie de Albert Heijn Jan Linders website.

Nog steeds elke week de beste acties

Jan Linders wordt Albert Heijn Jan Linders. Maar met wekelijks heel veel bonusaanbiedingen vind je nog steeds de beste acties bij Albert Heijn Jan Linders.

Met je Bonuskaart ontvang je elke week heerlijke aanbiedingen en kortingen. Scan je bonuskaart bij het afrekenen en ontvang je korting. En als je je Bonuskaart registreert in je AH app, ontvang je nóg meer voordeel met de extra Bonusaanbiedingen in Mijn Bonus Box.

Maak je set compleet!

Voordelig boodschappen doen

En met meer dan 2000 Prijsfavorieten doe je ook bij Albert Heijn Jan Linders je boodschappen altijd voordelig! Prijsfavorieten zijn eigen-merkproducten van topkwaliteit en zijn altijd laag geprijsd.

De trots van Jan Linders

De producten waar we het meest trots op zijn nemen we natuurlijk mee naar Albert Heijn Jan Linders. Onze Trots vlaaien, vloerbroden, zuurvlees, koude schotel, verse soepen, vleeswaren, houdbare melk en nog veel meer! Onze vertrouwde smaak, in een nieuw jasje. Ook voor het grootste assortiment speciaalbier kun je straks nog steeds bij ons terecht!

Onze Trots luxe vlaaien

Onze Trots raster- en kruimelvlaaien

Onze Trots vloerbroden

Onze Trots verse soepen

Onze Trots koude schotel

Onze Trots zuurvlees

Onze Trots houdbare melk

Het grootste assortiment bieren

Vertrouwde gezichten

Het vertrouwde team van Jan Linders staat ook bij Albert Heijn Jan Linders gewoon nog steeds voor je klaar. Dezelfde bekende gezichten, maar dan in een nieuw jasje. 

Graag tot ziens bij Albert Heijn Jan Linders!

Veelgestelde vragen