599

Alfa Krachtig Dort fles 6x30cl

Trouw aan onszelf sinds 1870. Om recht te doen aan authenticiteit, traditie en passie verdienen de volgende elementen een prominente plek op onze Lees meer...

599
  • Prijs per liter3,33
  • Inhoud 1.8 liter
  • Land van herkomstNederland

Productinformatie

Alfa Super Dortmunder heeft een krachtig hop-aroma met veel bouquet door gebruik van de beste hopsoorten en een lagertijd van circa 2 maanden.

Kleur Amber
Smaak Vol
Serveertemperatuur 9-10 graden
Alcohol 7,5%
Brouwerij Alfa (Schinnen)Trouw aan onszelf sinds 1870. Om recht te doen aan authenticiteit, traditie en passie verdienen de volgende elementen een prominente plek op onze verpakking.Gebrouwen met enkel de beste natuurlijke ingrediënten: hop, mout en gecertificeerd bronwater. Onze naam Alfa, die staat voor het begin, de bron en de essentie. Alfa Krachtig Dort is geïnspireerd door de brouwtraditie uit Dortmund. Dit bier heeft een krachtig hoparoma en een uitmuntend bouquet. Wij hechten aan traditie: Krachtig Dort rijpt maandenlang tot een mooi gebalanceerde smaak. Het rode lakzegel als teken van aandacht en kwaliteit. Edel Pils wordt op ambachtelijke wijze en met de grootste zorg gebrouwen.We zijn een Limburgse familiebrouwerij en brouwen al bijna 150 jaar ambachtelijk bier: trots op onze wortels en trouw aan onze traditie. Ons bier wordt met 100% bronwater uit onze gecertificeerde bron gebrouwen. Omdat de bron een gelimiteerde afname heeft worden alle flesjes uniek genummerd, met de AlfaCode die je terug vindt op het achter-etiket.Elk flesje heeft een sluitzegel om onze authentieke familiereceptuur 100% te garanderen. Ons familiewapen met in het schild drie eenden welke verwijzen naar de familienaam Meens. Meens is een schrijfwijze voor ''zonen van de mens.'' In ons geval refereert dit aan de vele generaties van brouwers. Het helmteken in de vorm van een omgekeerd hart is een teken van redelijkheid en trouw zijn aan jezelf. De driehoekige vormgeving symboliseert onze passie voor een hogere doelstelling zonder aan ijdelheid van het aardse te zijn verknocht.Onze nieuwe fles is embossed omdat we onze trots voelbaar willen maken.Gelegen in het Limburgse heuvelland light onze familiebrouwerij, een landschap dat we koesteren middels een duurzaam brouwproces.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.