Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

259

Always Inlegkruisje normaal

Voel je de hele dag lang fris met Always Dailies Fresh & Protect Normal Inlegkruisjes. Hun comfort ontwerp combineert dagelijks comfort en bescherming, waar je Lees meer...
259
  • Inhoud 30 stuks

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingr


Land van oorsprong

Duitsland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingALWAYS ULTRA INLEGKRUISJES NORMAL SP 30 Stuks
  • ContactnaamProcter and Gamble

Voel je de hele dag lang fris met Always Dailies Fresh & Protect Normal Inlegkruisjes. Hun comfort ontwerp combineert dagelijks comfort en bescherming, waar je op kan rekenen. Bovendien zijn ze zo flexibel dat je nauwelijks voelt dat je ze aan hebt. Ideaal voor vaginale afscheiding of als extra bescherming bij een onregelmatige menstruatie.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.