Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

ca. 297

Onze Trots Ambachtelijke roombrie 60+


ca. 297

Het gewicht is een indicatie, het uiteindelijke gewicht kan iets afwijken. Daarom is de prijs een indicatie.

  • Prijs per kilo12,65
  • Inhoud ca. 205 gram

Combineert goed met...

Korengoud
Volgranenbol
050
0
Gepelde walnoten
199
Melvita
Honing weide- en veldbloemen
362

Productinformatie

Smaak *zacht van smaak

Onze Trots roombrie is een zachte brie met een milde smaak. Heerlijk op de kaasplank, op een toastje of op brood. Eventueel met een beetje vijgenconfiture of honing. Of verwerk eens brie als romige toevoeging in uw recepten. 

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.