Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

125

Ambi Pur Flush fresh water & mint 3-pak

Ambi Pur 5in1 Toiletblok voor een schoon en fris toilet. Een fris en schoon toilet. Ambi Pur 5in1 Fresh&Shine biedt langdurige frisheid tot wel 5 weken lang en Lees meer...
125
  • Prijs per liter22,73
  • Inhoud 55 mililiter

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingr


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingWATER MINT

Ambi Pur 5in1 Toiletblok voor een schoon en fris toilet. Een fris en schoon toilet. Ambi Pur 5in1 Fresh&Shine biedt langdurige frisheid tot wel 5 weken lang en nieuwe Super Shine! • Het toiletblok heeft een speciaal blotter systeem, dat is een kussentje waar de vloeistof opvalt waardoor je het blok blijft ruiken, ook tussen de spoelbeurten door. • Nieuw is de antikalk formule die ervoor zorgt dat je WC er stralend schoon uitziet! • Neutraliseert onprettige geurtjes.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.