229

Ananas

Ontdek deze exotische vrucht met zoete smaak! Laat de ananas schitteren in tropische curry en rijstrecepten.

229
  • Prijs per 2,29

Combineert goed met...

Komkommer
109
0
Mango
139
Verse kruiden munt
099

Productinformatie

Superster ananas
Na de banaan is de ananas de meest gebruikte exotische vrucht van de wereld. De zoete smaak en de mogelijkheden van deze vrucht valt goed in de smaak. Ananas combineert goed met koriander, paksoi, garnalen, kalkoen en ander exotisch fruit. 

Vers of uit blik?
Verse ananas is natuurlijk het allerlekkerst, maar ananas uit blik is een goed alternatief. Tijdens het conserveren blijven namelijk veel goede voedingsstoffen behouden. Kies wel altijd ananas in water in plaats van in siroop! Ananas in siroop bevat twee keer zoveel calorieën. 

Ananas bewaren
Ananas en andere tropische vruchten moeten buiten de koelkast bewaard worden. Op kamertemperatuur is een ananas tot wel 7 dagen na aankoop houdbaar. Kies een ananas die zwaarder voelt dan hij lijkt en die lekker fris ruikt. 

Recepten met ananas
Laat de ananas schitteren in de meest exotische cocktails, curry's, taarten en rijstgerechten. Of ga voor een klassieker: pizza Hawaii! Meer recepten vind u in onze receptenzoeker.  

Upside down ananastaart met spek - Jan LindersAnanas gevuld met jambalayasalade - Jan LindersGroentecurry met ananas - Jan Linders

  • Inhoud 1 stuk
  • Land van herkomstCosta Rica

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Costa Rica


Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.