Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

50.0% korting
299

Antikal Kalkreiniger original

Antikal Classic Kalkreiniger is ideaal voor het verwijderen van de meest hardnekkige kalkaanslag en voor het reinigen van zeepresten en watervlekken in uw Lees meer...
299
  • Prijs per liter3,99
  • Inhoud 750 mililiter
Deze actie is geldig van 03-08-2020 t/m 09-08-2020

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Italië


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingAntikal CLASSIC LIMESCALE CLEANER BOTTLE 750ML

Antikal Classic Kalkreiniger is ideaal voor het verwijderen van de meest hardnekkige kalkaanslag en voor het reinigen van zeepresten en watervlekken in uw badkamer en keuken. Bij regelmatig gebruik zorgt Antikal voor een stralend fris oppervlak, elke dag weer. De speciale formule respecteert het oppervlak en voorkomt het terugkeren van kalkaanslag.

Nu in de aanbieding

Dreft handafwas, Ambi Pur, Antikal of Mr. Proper

bus, pak, fles of flacon
1.73 / 5.99
50% korting

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.