194

Frutesse Appel-kersstroop

Er zijn 390g appels en 12g kersen nodig om 100g van deze Frutesse Appel Kers Stroop te maken.
194
  • Prijs per kilo5,88
  • Inhoud 0.33 kilogram
  • Land van herkomstNederland

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten: Fruitstroop (van appels en kersen), invertsuiker, geleermiddel: pectine, natuurlijk aroma


Voedingswaarde

  • per 100g
  • Energie±1144 kJ
  • Energie±269 kcal
  • Vet±0 g
  • waarvan verzadigd±0 g
  • Koolhydraten±65 g
  • waarvan suikers±52 g
  • Voedingsvezel±4 g
  • Eiwitten±1 g
  • Zout±0.03 g

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Bewaarinstructies

Droog en bij kamertemperatuur bewaren.Ten minste houdbaar tot: zie deksel.


Land van oorsprong

Nederland


Marketing informatie

Stroop van heel veel fruitSpeciale stroopDeze pot bevat: 10x appelen en 10x kersenStroop van appels en kersenEr zijn 390g appels en 12g kersen nodig om 100g van deze Frutesse Appel Kers Stroop te maken.Frutesse is een kwaliteitsmerk van Frumarco, de vruchtenbereiders sinds 1852.De Vruchtenbereiders van Frutesse maken al meer dan zeven generaties stroop van de beste kwaliteit en met het meeste fruit.


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingFrutesse Stroop Appel Kers 330 g
  • Communicatie-adresPOSTBUS 46425953 ZG REUVERNL
  • ContactnaamFRUMARCO

Contact-informatie

  • Telefoon+31 77 474 1304
  • WebsiteWWW.FRUTESSE.NL

Er zijn 390g appels en 12g kersen nodig om 100g van deze Frutesse Appel Kers Stroop te maken.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.