Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

199

Appelsientje Minder fruitsuiker bosfruit

Minder suiker* * 32% minder suiker dan 100% vruchtensappen. Voor iedereen het beste onder de zon Appelsientje Bosfruit heeft een volle smaak van Lees meer...
199
  • Prijs per liter1,99
  • Inhoud 1000 mililiter
Minder suiker* * 32% minder suiker dan 100% vruchtensappen. Voor iedereen het beste onder de zon Appelsientje Bosfruit heeft een volle smaak van verschillende rode fruitsoorten. Deze bevatten van nature veel fruitsuiker. Daarom hebben wij in deze nieuwe fruitdrank naast het sap 26% water toegevoegd. Door het toevoegen van natuurlijke aroma's hebben we de volle smaak behouden, maar bevat Appelsientje Bosfruit minder fruitsuikers dan normale bosfruitsappen. Uiteraard zijn er geen suikers of kunstmatige zoetstoffen toegevoegd. Deze fruitdrank is alleen eventjes verhit voor de houdbaarheid, daarom zijn er geen conserveermiddelen nodig. Bevat alleen van nature aanwezige fruitsuikers!

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.