Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Asperges

Asperges uit onze eigen achtertuin

PRIMEUR: Jan Linders heeft als allereerste supermarkt van Nederland weer verse asperges uit eigen streek! Dat is het voordeel van het zuiden!

De allerlekkerste producten uit onze regio: dat zijn de streekproducten van Jan Linders. Bereid of verbouwd door lokale telers, boeren en leveranciers die we door en door kennen, met oog voor hun product en omgeving.

Direct van het veld zo in de supermarkt

Onze AA-kwaliteit asperges komen van onze teler Teboza uit het Limburgse Helden. Asperges horen bij het zuiden. Onze klanten verdienen alleen de beste asperges die er zijn. Kijk hieronder voor de actuele prijzen van onze verse witte asperges.

ca. 998

Asperges los

1000 gram

Tips & inspiratie

Bewaren & bereiden

Bewaren & bereiden

Zo lang mogelijk genieten van je verse asperges? Wikkel witte asperges het liefst na thuiskomst in een vochtige theedoek en leg in de koelkast. Groene asperges bewaar je het best in een open plastic zak in de koelkast. Meer tips over asperges schillen, koken en bewaren? 

Lees meer >>

De lekkerste aspergerecepten

De lekkerste aspergerecepten

Het aspergeseizoen is kort. Haal daarom alles uit deze heerlijke groente en eet zo vaak mogelijk asperges. Saai? Zeker niet! Varieer met onze aspergerecepten op proefhetzuiden.nl!

Lees meer >>

AA-kwaliteit asperges uit Helden

Wij zijn trots op de topkwaliteit AA-asperges van onze teler Teboza uit het Limburgse Helden. Deze asperges 20-28 mm dik, de beste die er zijn; verser vind je ze nergens! Dit is nou écht de smaak van het zuiden en daar weten wij natuurlijk alles van.

Onze asperges komen al sinds 2007 rechtstreeks van onze teler Teboza. Verskenner Tim is op bezoek gegaan bij onze teler Teboza om te zien hoe asperges groeien en het aspergesteken er nu aan toe gaat.

Maak je maaltijd compleet

Een heerlijke aspergemaaltijd op tafel zetten? Maak je maaltijd compleet met deze producten!

399
Jan Linders

Limburgse aspergesoep met ham

750 gram
266
Jan Linders

Beenham

120 gram
ca. 555
Jan Linders

Biefstuk 2 op schaal

270 gram
155
Knorr

Aspergesaus

300 mililiter
215
Jan Linders

Vrije uitloopeieren M

6 stuks
079

Krieltjes

450 gram
600
Jan Linders

Zalmfilet op huid

275 gram