Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Aspergevlaai

Dankzij jouw stem tijdelijk in ons assortiment: de aspergevlaai!

Eind februari 2018 hebben wij jullie gevraagd welke groentevlaai jij het liefst zou terugzien in ons assortiment: een hartige aspergevlaai of een frisse komkommervlaai. Met 63% werd de aspergevlaai de overduidelijke winnaar! Met trots presenteren wij vanaf maandag 19 maart 2018 de gekozen aspergevlaai in onze supermarkten. 

Kom proeven!

De aspergevlaai is hartig en gemaakt van traditioneel vlaaideeg, gevuld met onder andere stukken asperges, crème fraîche, peterselie, ei, en geraspte belegen kaas. Wil je graag eerst even proeven? In de dagen voor Pasen staat de aspergevlaai in alle Jan Linders supermarkten 1 dag klaar om geproefd. Check in jouw supermarkt op welke dag je kunt komen proeven!

Bereidingstip

De hartige aspergevlaai is op zijn lekkerst wanneer je hem 16 minuten in de oven verwarmd op 180 graden. Voeg er nog een heerlijke salade aan toe en u heeft een heerlijke traktatie tijdens de paasbrunch!