Vlaaien

Onze Trots vlaaien

De lekkerste vlaaien uit het zuiden zijn alleen verkrijgbaar bij Albert Heijn Jan Linders: Onze Trots vlaaien! Rijk van smaak en iedere dag vers bereid volgens ons eigen recept. 

Onze Trots aardbeienvlaai

Dé favoriet van het voorjaar is er weer: Onze Trots aardbeienvlaai! Onze bakker in het Limburgse Sevenum belegt deze vlaai rijkelijk met smaakvolle verse aardbeien. Versierd met een ruime laag opgespoten slagroom is deze vlaai ongeëvenaard lekker. Alleen verkrijgbaar bij Albert Heijn Jan Linders!

660010 Onze Trots Aardbeienvlaai slagroom V2_1a.jpg
AHJL_abrikozen_rastervlaai_punt.png

Onze Trots rastervlaaien

De favoriet van het zuiden. De suiker wordt meegebakken, wat zorgt voor een krokant laagje. De traditionele vlaaibodem wordt gevuld met de lekkerste abrikozen of kersen.

Onze Trots abrikozen-progresvlaai

Onze abrikozen-progresvlaai is verkozen tot Beste Product van het Jaar 2020-2021! Deze heerlijke vlaai wordt gemaakt op een traditionele vlaaibodem waarop de lekkerste abrikozen zijn meegebakken, bedekt met een laag slagroom en bestrooid met krokante hazelnootschuimbrokken. 

Het recept van de abrikozen-progesvlaai is in 2013 ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van Jan Linders door klanten aangedragen. Uit meer dan 150 inzendingen werd deze vlaai als winnaar gekozen én aan het vlaai-assortiment toegevoegd. Nog steeds een absolute favoriet en ook verkrijgbaar bij Albert Heijn Jan Linders!

AHJL_abrikozen progresvlaai_B.png

Een greep uit ons assortiment

Abrikozenvlaai

Abrikozenvlaai

Kwartenvlaai

Kwartenvlaai

Aardbeienvlaai met slagroom

Aardbeienvlaai met slagroom

Appelkruimelvlaai

Appelkruimelvlaai

Rijstevlaai met slagroom

Rijstevlaai met slagroom

Aardbeienvlaaitje met witte chocolade

Aardbeienvlaaitje met witte chocolade

Abrikozen-progresvlaai

Abrikozen-progresvlaai

Kersenvlaai

Kersenvlaai

Progres-diepvriestaart

Progres-diepvriestaart