Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

306

Atrix Handcrème

Geef je handen de intensieve verzorging en langdurige bescherming die ze nodig hebben tegen de ruwe invloeden van het dagelijkse leven. Atrix Intensief Lees meer...
306
  • Prijs per liter12,24
  • Inhoud 250 mililiter

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Duitsland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingATRIX INTENSIEF BESCHERMENDE CREME 250ML
  • Communicatie-adresDe Passage 126-136, 1101 AX Amsterdam
  • ContactnaamBeiersdorf NL

Geef je handen de intensieve verzorging en langdurige bescherming die ze nodig hebben tegen de ruwe invloeden van het dagelijkse leven. Atrix Intensief Beschermende Crème, met natuurlijke Kamille, vormt een beschermende laag op de huid zodat zelfs ruwe en beschadigde handen gladder en zachter aanvoelen na het eerste gebruik. Hydratatie en bescherming voor de handen in één effectieve crème. Zonder kleurstoffen. Huidvriendelijkheid dermatologisch bewezen.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.