Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

165

Bacardi Breezer orange

Breezer Orange is een toegankelijke en verfrissende alcoholhoudende mix van Bacardí rum, sinaasappel aroma's en koolzuurhoudend water. De perfecte mix van Lees meer...
165
  • Prijs per liter6,00
  • Inhoud 275 mililiter

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingredienten: Koolzuurhoudend water, Bacardi Rum, suiker, sinaasappelsap uit concentraat (4,7%), smaakstoffen, zuurvormer, citroenzuur, zuurteregelaar: sodium citraat, bewaarmiddelen: E202, E212, stabilisatoren: E445, E444, kleurstoffen: E104, E124


Land van oorsprong

Nederland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingBacardi Breezer Orange
  • Communicatie-adresAlter Postweg 13-15, D-21614, Buxtehude, Germany
  • ContactnaamBacardi GmbH

Breezer Orange is een toegankelijke en verfrissende alcoholhoudende mix van Bacardí rum, sinaasappel aroma's en koolzuurhoudend water. De perfecte mix van de kwalitatieve Bacardí rum en fruit smaken. Ideaal voor een zomerse avond of een feestje. Makkelijk te drinken en te serveren, direct uit het goed gekoelde flesje.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.