Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

189

Bacardi Razz & up

De basis voor Bacardí Razz is Bacardí Rum waaraan natuurlijke frambozen aroma's zijn toegevoegd. De smaak is fris door de fruitige Lees meer...
189
  • Prijs per liter7,56
  • Inhoud 250 mililiter

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingredienten: Koolzuurhoudend water, Bacardi Rum, suiker, aroma's, voedingszuren; E330, zuurteregelaar E331, conserveringsmiddelen E202, E212


Land van oorsprong

Nederland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingBacardi Razz & Up
  • Communicatie-adresD-22297, Hamburg, Germany
  • ContactnaamBacardi GmbH

Contact-informatie

  • WebsiteWWW.BACARDI.COM

De basis voor Bacardí Razz is Bacardí Rum waaraan natuurlijke frambozen aroma's zijn toegevoegd. De smaak is fris door de fruitige frambozenaroma's Ideaal voor elke gelegenheid zoals een zomerse avond of een feestje. Gemakkelijk te drinken of te serveren tijdens elke gelegenheid.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.