Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

295

Dubro Badkamer spray

Verwijdert grondig kalk en zeepresten beschermt oppervlakken*Dubro Ultra Badkamer Reiniger met fruitazijn is effectief in gebruik. Het reinigt Lees meer...

295
  • Prijs per liter4,54
  • Inhoud 650 mililiter

ingrediƫnten, voedingswaarde, etc.

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingBADKAMERREINIGE
  • ContactnaamBOLTON NEDERLAND BV

Verwijdert grondig kalk en zeepresten beschermt oppervlakken*Dubro Ultra Badkamer Reiniger met fruitazijn is effectief in gebruik. Het reinigt grondig, verwijdert kalkaanslag en zeepresten, heeft een frisse geur en beschermt alle oppervlakken in uw badkamer. *De unieke formule laat een onzichtbaar filmlaagje achter op het oppervlak om deze te beschermen en kalkaanslag tegen te gaan. De praktische spray vergemakkelijkt het schoonmaken van alle verticale oppervlakken.3x effectiever tegen kalk**3x sneller afneembaar**** In vergelijk tot de oude formule.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.