Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

099

g'woon Bak en braad vloeibaar

Bak en braad smelt sneller dan gewone margarine en is eerder op hoge temperatuur. Hierdoor schroeit je vlees sneller dicht waardoor het malser en sappiger Lees meer...
099
  • Prijs per liter2,48
  • Inhoud 400 mililiter

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten :Plantaardige oliën (raap, zonnebloem, geheel geharde raap) KARNEMELKPOEDER, zout, emulgator: E471/ E322 (SOJA), SOJASAUSPOEDER (gemalen SOJABONEN, TARWE, zout), antioxidant: E304, rundvleesbouillonpoeder (zout, rundvleesextract, aardappelzetmeel, aroma, palmolie, specerijen), aroma (TARWE, SOJA), smaakversterker: E621/ E631/ E627, kleurstof: carotenen, vitamines (vitamine A, D3). Totaal vetgehalte: 97%


Allergenen

  • bevat melk
  • bevat glutenbevattende granen
  • bevat soja
  • bevat tarwe
  • bevat lactose

Voedingswaarde

  • per 100ML
  • Energie±3349 kJ
  • Energie±814 kcal
  • Vet±90 g
  • waarvan verzadigd±8.7 g
  • waarvan enkelvoudig onverzadigd±42.5 g
  • waarvan meervoudig onverzadigd±37.8 g
  • Trans±0.4 g
  • Koolhydraten±0.7 g
  • waarvan suikers±0.5 g
  • SUGAD±0 g
  • waarvan zetmeel±0 g
  • waarvan polyolen±0 g
  • Voedingsvezel±0 g
  • Eiwitten±0.4 g
  • Zout±1.05 g
  • Natrium±0.42 g

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Bewaarinstructies

Na openen gekoeld bewaren (max. 7°C).


Land van oorsprong

Nederland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • Omschrijvingg'woon bak&braad 400 ml
  • Communicatie-adresAntwoordnummer 3500, 4140 VH Beesd
  • Contactnaamg'woon

Bak en braad smelt sneller dan gewone margarine en is eerder op hoge temperatuur. Hierdoor schroeit je vlees sneller dicht waardoor het malser en sappiger blijft. Bak en braad geeft je vlees en jus een lekkere smaak en bevat bovendien geen water waardoor het niet spat.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.