Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Bakker Roggel

Unieke bakker in Roggel

Jan Linders Bakker

Kumtj vöär de bekker
In Roggel vind je de allereerste Jan Linders Bakker! Op slechts 130 meter van onze Jan Linders Roggel supermarkt loop je binnen 2 minuten naar de bakkerij aan de Koppelstraat 10.

Openingstijden Jan Linders Bakker
De Jan Linders Bakker is geopend op maandag t/m zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur en op zondag van 09.00 tot 15.00 uur. Ook kun je telefonisch een bestelling doorgeven via het telefoonnummer (0475) 76 91 79.

Sparen voor gratis Korengoud brood
Heb je 9 zegels gespaard? Dan is het 10e Korengoud brood gratis! Je ontvangt een zegel bij aankoop van 1 heel Korengoud brood óf 2 halve Korengoud broden. Vraag naar de spaarkaart in de bakkerij.

Broodkaart van Jan Linders
Bekijk ook onze Korengoud broden of download de Broodkaart van Jan Linders. Wist je dat je bij ons ook aan het juiste adres bent voor de lekkerste Limburgse vlaaien? Onze Limburgse vlaaien worden elke nacht vers gebakken in onze bakkerij in het Limburgse Sevenum.