Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Bus- en boerenbroden

Korengoud Bus- en boerenbroden


Onze Korengoud busbroden en boerenbroden worden vers voor jou gebakken in onze bakkerij in het Limburgse Kerkrade. Uiteraard alleen met de beste ingrediƫnten. De hele dag door vers gesneden in jouw Jan Linders.

Lekker duurzaam
Onze broodzakken zijn gemaakt van recyclebaar plastic. De zak is extra dun, maar niet minder sterk. Zo besparen we op grondstoffen en werken we mee aan een beter milieu! 

Nog langer genieten?
Vries het vloerbrood in, dat kan gewoon in de verpakking! Het brood blijft minstens 2 weken vers in de vriezer.

Onze bus- en boerenbroden

Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment bus- en boerenbroden. Kijk voor het actuele broodassortiment in jouw Jan Linders supermarkt.