

- Inhoud 0.22 kilogram
ingrediënten, voedingswaarde, etc.
Ingredienten
Ingrediënten: suiker; plantaardige vetten (palm, palmhart, cocosnoot in verschillende verhoudingen); glucose-fructosesiroop; verse EIEREN; TARWEmeel (10.8%); magere MELK (5.6%); MELKpoeder (5.4%); MELK(4.8%);magere MELK poeder(3%); magere cacaopoeder (1.8%); MELKeiwit; aroma's; emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, SOJAlecithine; rijsmiddelen: ammoniumcarbonaten, natriumcarbonaten, difosfaten; zout. Kan sporen van NOTEN bevatten.
Allergenen-statement
ei, tarwe, melk, melk, melk, melk, melk, soja, noten
Allergenen
- bevat ei
- bevat melk
- bevat noten
- bevat glutenbevattende granen
- bevat soja
- bevat tarwe
Voedingswaarde
- per 100g
- Energie±1793 kJ
- Energie±428 kcal
- Eiwitten±5.8 g
- Koolhydraten±52 g
- waarvan suikers±38.5 g
- Vet±21.7 g
- waarvan verzadigd±16 g
- Zout±0.3 g
* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
Referentie-inname
Ref. inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal).
Bewaarinstructies
Bewaaradvies: koel en droog bewaren.
Land van oorsprong
Italië
Marketing informatie
Bevat 6 snack cakes à 37g.
Contact gegevens leverancier
- Kenmerk
- Omschrijvingfr: Balconi Rollino - mini génoises fourrés et enrobèes au cacao maigre
- Plaats van oorsprongItalië
- Communicatie-adresnl: Via XX Settembre, 51 - 20014 Nerviano (MI) - Italia
- ContactnaamBalconi S.p.A.
Contact-informatie
- Telefoon+39 0331 406 411
- TELEFAX+39 0311 406 406
- WebsiteWWW.BALCONIDOLCIARIA.COM
- E-mailBALCONI@BALCONIDOLCIARIA.COM
Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.