ca. 189

Bananen los

Een banaan is niet alleen erg lekker, maar ook nog eens supergezond! Het is niet voor niets dat de banaan één van de meest gegeten fruitsoorten is.  

ca. 189

Het gewicht is een indicatie, het uiteindelijke gewicht kan iets afwijken. Daarom is de prijs een indicatie.

  • Prijs per kilo1,89
  • Inhoud ca. 1000 gram
  • Land van herkomstEquador

Combineert goed met...

Jan
Pannenkoeken
223
Deze actie is geldig van 20-09-2021 t/m 26-09-2021
Van Gilse
Schenkstroop origineel
092
Sum & Sam
Geraspte kokos
089

Productinformatie

Bananen: Rain Forest gecertificeerd
Wij vinden het heel belangrijk dat onze bananen lekker smaken. Maar ook de wijze waarop onze bananen worden verbouwd, is voor ons van belang. Onze Alvita bananen zijn Rain Forest gecertificeerd. Nu doet u dus iets extra goeds, terwijl u bananen koopt! Kijk op thefrogblog.nl voor meer informatie. 

Bananen voor 'n gezonde boost
Een banaan is niet alleen erg lekker, maar ook nog eens supergezond! Het is niet voor niets dat de banaan één van de meest gegeten fruitsoorten is. Bananen bevatten een hoop vitaminen en mineralen én zorgen ervoor dat andere voedingsmiddelen beter worden opgenomen. Bovendien geven bananen een flinke energieboost.

Bananen bewaren
Een flink rijpe banaan kan je in de koelkast nét wat langer bewaren, maar doe dat niet bij onrijpe of groene bananen. Dat stopt namelijk het rijpingsproces. Bewaar ze bij voorkeur op een koele plel, bijvoorbeeld in de schuur of voorraadkast.


Contact-informatie

Communicatie-adres Postbus 72, 5854 ZH Nieuw Bergen
Contactnaam Jan Linders b.v.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.