189

Fairtrade bananen

Een banaan is niet alleen erg lekker, maar ook nog eens supergezond! Het is niet voor niets dat de banaan één van de meest gegeten fruitsoorten is.  

189
  • Prijs per kilo1,89

Combineert goed met...

Jan
Pannenkoek 8 stuks
279
Van Gilse
Schenkstroop origineel
092
Sum & Sam
Geraspte kokos
099

Productinformatie

Bananen: Rain Forest gecertificeerd
Wij vinden het heel belangrijk dat onze bananen lekker smaken. Maar ook de wijze waarop onze bananen worden verbouwd, is voor ons van belang. Onze Alvita bananen zijn Rain Forest gecertificeerd. Nu doet u dus iets extra goeds, terwijl u bananen koopt! 

Bananen voor 'n gezonde boost
Een banaan is niet alleen erg lekker, maar ook nog eens supergezond! Het is niet voor niets dat de banaan één van de meest gegeten fruitsoorten is. Bananen bevatten een hoop vitaminen en mineralen én zorgen ervoor dat andere voedingsmiddelen beter worden opgenomen. Bovendien geven bananen een flinke energieboost.

Bananen bewaren
Een flink rijpe banaan kan je in de koelkast nét wat langer bewaren, maar doe dat niet bij onrijpe of groene bananen. Dat stopt namelijk het rijpingsproces. Bewaar ze bij voorkeur op een koele plel, bijvoorbeeld in de schuur of voorraadkast.


  • Inhoud 1 kilogram
  • Land van herkomstEquatoriaal-Guinea

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Ecuador


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingFairtrade Bananen
  • Communicatie-adresCarl- Kühne Straße 7, 47638 Straelen - Herongen Deutschland
  • ContactnaamBanafood Services GmbH

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.