Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

399

Barbadillo Gonzales sherry fino


399
  • Prijs per liter5,32
  • Inhoud 750 mililiter

Productinformatie

Sherry met een frisse, lichte smaak met tonen van amandel.


ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Allergenen

  • bevat zwaveldioxide en sulfieten

Bewaarinstructies

Koel drinken en na openen maximaal 2 weken in de koelkast bewaren. Koel drinken en na openen maximaal 2 weken in de koelkast bewaren.


Marketing informatie

Pedro Rodriquez e Hijos


Variatietip

Fino is het ideale aperitief en smaakt bijzonder goed in combinatie met kaas, rauwe ham, nieuwe haring of olijven.


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingGonzales-tablas fino sherry
  • Communicatie-adresPostbus 80, 4153 ZH Beesd
  • ContactnaamC.I.V. Superunie B.A.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.