Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

399

Barbadillo Gonzales sherry medium


399
  • Prijs per liter5,32
  • Inhoud 750 mililiter

Productinformatie

Helder amberkleurige wijn met een frisse zoetheid van gedroogd fruit en gebrande suiker. In de geur en smaak noten, caramel en rozijnen.

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Allergenen

  • bevat zwaveldioxide en sulfieten

Bewaarinstructies

Licht gekoeld drinken en na openen maximaal 2 weken in de koelkast bewaren. Licht gekoeld drinken en na openen maximaal 2 weken in de koelkast bewaren.


Marketing informatie

Pedro Rodriquez e Hijos.


Variatietip

Medium dry sherry is een uitstekend aperitief en laat zich goed combineren met kaas, rauwe ham, hartige worstsoorten en pittige kipgerechten.


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingGonzales-tablas medium sherry
  • Communicatie-adresPostbus 80, 4153 ZH Beesd
  • ContactnaamC.I.V.Superunie B.A.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.