074

Bavaria Bier

Bavaria Premium Pilsener is een zuiver en goed doordrinkbaar pils met een aangename lichte bitter in de afdronk. Bavaria Premium is een helder lichtblond Lees meer...

074
  • Prijs per liter2,24
  • Inhoud 33 centiliter

Productinformatie

[nl]

Smaak Licht bitter
Serveertemperatuur 3 graden
Alcohol 5,0%
Brouwerij Bavaria (Lieshout)


[/nl]

Bavaria Premium Pilsener is een zuiver en goed doordrinkbaar pils met een aangename lichte bitter in de afdronk. Bavaria Premium is een helder lichtblond pils, gebrouwen met gerstemout, tarwe, natuurlijk mineraalwater en hop. Fris, fruitig en licht hoppig, vol van smaak en mooi in balans. Een toegankelijk zuiver pils gebrouwen met de beste ingrediƫnten en natuurlijk mineraalwater uit eigen bron.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.