100

Bavaria Herfstbok

Bavaria Bok Bier is een authentiek en toegankelijk bokbier, verrassend licht met een uitgesproken karakter. Helder donker bier met een diep robijnrode Lees meer...

100
  • Prijs per liter3,33
  • Inhoud 0.3 liter
  • Land van herkomstNederland

Productinformatie

Bokbier met een toegankelijk smaakprofiel. Het liefst drink je dit karaktervolle bier uit een echte bokbierpul.

SmaakKaramel
KleurBruin
Serveertemperatuur8-10 graden
Alcohol6.5%
BrouwerijBavaria (Lieshout)


ingrediƫnten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Nederland


Bavaria Bok Bier is een authentiek en toegankelijk bokbier, verrassend licht met een uitgesproken karakter. Helder donker bier met een diep robijnrode kleur verkregen door de verschillende soorten speciaalmout die zijn gebruikt, een stevig opstaande schuimkraag en een alcoholpercentage van 6.5%. Bavaria Bok Bier is een volmout bier met een klassieke lage gisting, natuurlijk mineraalwater uit eigen bron en een speciale melange van vijf soorten mout en vier soorten hop. Verrassend fris met een hoppige geur, een typerende karamelsmaak die niet doorslaat in zoet en een vriendelijk bittere afdronk met subtiele hinten van geroosterde mout.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.