Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Vlees, vis & vega

Lekker vers: vlees & vis voor op de BBQ

Ben jij ook zo'n BBQ-fan? Dan weet jij als geen ander dat een lekker stukje vlees of vis de basis is voor iedere BBQ. Heerlijke hamburgers, limousin biefstuk of varkensvlees, allemaal uit eigen streek! Met ons ruime BBQ-assortiment is een BBQ zó geregeld!

Kies & mix jouw favorieten
De hele zomer lang: een selectie BBQ-producten 3 voor 7,50. Kies&Mix jouw BBQ-favorieten!
Een BBQ is zó geregeld! Bekijk ons hele BBQ-assortiment.
Ook heerlijk van de BBQ: gegrilde groenten!

Ons BBQ assortiment

299
Jan Linders

Bbq worst naturel 4 stuks

360 gram
209
Vivera

Groenteschijf

200 gram
ca. 714
Jan Linders

Voorgegaarde sparerib Indisch

550 gram
ca. 531
Jan Linders

Rosbief minute lapjes Argentina 4 op schaal

280 gram
ca. 300
Onze Trots

Luxe kipdijspies mediterraans

240 gram
389
Jan Linders

Filetsteak bbq 4st

300 gram
299
Onze Trots

Angus burger spek 2x125gr

250 gram
449
Jan Linders

Zalmsteak

165 gram

BBQ-vlees uit eigen streek

Bewust en bijzonder BBQ'en

Bewust en bijzonder BBQ'en

Bij Jan Linders kiezen we voor Limousin runderen die minstens 150 dagen en 8 uur per dag grazen in de natuurgebieden van Limburg en Noord-Brabant. Daar hebben ze alle reust en ruimte, en dat komt de kwaliteit, malsheid en smaak van het vlees zeker ten goede. Niet voor niets draagt ons Limousin rundvlees het Beter Leven Keurmerk.

Lees meer >>

Heerlijk en eerlijk varkensvlees

Heerlijk en eerlijk varkensvlees

Zie je het Beter Leven Keurmerk op de verpakking, dan weet je dat je kiest voor bewust stukje varkensvlees van kwaliteit. We kiezen voor boeren die zich aan strenge regels houden op het gebied van milieu- en diervriendelijkheid. Neem bijvoorbeeld onze varkensoesters of karbonade. Duurzaam en diervriendelijk vlees, heerlijk voor op de BBQ! 

Lees meer >>