Home Alles voor de perfecte BBQ

Alles voor een heerlijke én voordelige BBQ vind je bij jouw Jan Linders. Van ons uitgebreide 3+1 BBQ-assortiment tot de lekkerste streekburgers, spareribs en Onze Trots koude schotel met de échte smaak van het zuiden. Wij zochten de lekkerste producten, recepten én biertjes bij elkaar. Steek de BBQ maar alvast aan! 

BBQ-tips van chef Ralph de Kok

BBQ-tips van chef Ralph de Kok

BBQ-chef Ralph de Kok is bekend van SBS6 en 24Kitchen en deelt dit jaar zijn ultieme tips: hoe bereid je jouw favoriete BBQ-vlees nou écht perfect? Kies jouw favorieten uit het 3+1 assortiment, steek de BBQ aan en bekijk Ralph's video voor alle tips!

Bekijk de video >>

Surf en Turf spies met Limousin biefstuk

Surf en Turf spies met Limousin biefstuk

Onmisbaar tijdens een BBQ: een echte surf & turf spies! Ralph de Kok maakte 'm met Limousin rundvlees uit eigen streek, frisse abrikoosjes en natuurlijk garnalen. Mét een lekkere balsamico-glazuur voor een bijzondere smaak. Bekijk het recept en maak de spies zelf!

Bekijk het recept >>

Voordelig BBQ'en met het 3+1 BBQ-assortiment!

Je BBQ't deze hele zomer lekker voordelig wanneer je kiest & mixt met héél veel vlees, vis en vega uit ons 3+1 BBQ-assortiment! Je herkent de producten aan de 3+1 sticker in de supermarkt. Bekijk hieronder een greep uit ons uitgebreide assortiment

299
Jan Linders

Bbq worst naturel 4 stuks

360 gram
379
Jan Linders

BBQ-worst Beiers 4st

0.36 kilogram
459
Jan Linders

Angus burger met spek 2st

0.25 kilogram
380
Jan Linders

Kipfiletspies sate 3st

0.23 kilogram
359
Jan Linders

BBQ worst Italiaans

0.39 kilogram
449
Jan Linders

BBQ-worst smokey chicken

0.39 kilogram
329
Jan Linders

Hamburger bbq

0
569
Jan Linders

Grillburger 4st

0.5 kilogram

Héél veel BBQ recepten

Gegrilde worst met spek en appelrelish

Gegrilde worst met spek en appelrelish

Een échte favoriet: worstjes van de BBQ! Kies jouw favoriete BBQ-worstje, omwikkel ‘m met spek en grill op de BBQ. Succes gegarandeerd! Onze tip: éxtra voordelig wanneer je jouw favoriete BBQ-worstjes kiest & mixt met ons 3+1 BBQ-assortiment.

Klik hier voor het recept>>

Spekfakkels

Spekfakkels

Speklapjes mogen natuurlijk niet ontbreken op de BBQ. Serveer ze eens op een andere manier: als spekfakkels! Super gemakkelijk én verrassend lekker.

Klik hier voor het recept>>

BBQ’en draait al lang niet meer alleen om vlees, maar juist ook om groente! Varieer er op los en gebruik de lekkerste groente uit eigen streek. Verwerk ze in je favoriete BBQ gerecht of grill ze op de BBQ voor een heerlijke smaak. 

159

Paksoi

1 stuk
149

Champignons middel

0.4 kilogram
109

Paprika rood

1 stuk
119

Courgette

1 stuk

Een lekker biertje bij de BBQ

BBQ-bierworstjes in een broodje

BBQ-bierworstjes in een broodje

Ook speciaalbier past perfect bij de BBQ, zeker wanneer je jouw favoriete biertje verwerkt in een BBQ gerecht! Probeer eens de nieuwe BBQ-bierworstjes van Ralph de Kok, bereid met Chouffe Soleil.

Bekijk het recept >>

De lekkerste speciaalbieren voor de zomer

De lekkerste speciaalbieren voor de zomer

Ook in de zomer vind je heel veel bijzonder en exclusieve speciaalbieren bij jouw Jan Linders. Niet voor niets zijn we de beste supermarkt in bier van héél Nederland! Onze bierspecialisten hebben ook dit seizoen weer een aantal unieke speciaalbieren geselecteerd die perfect passen bij de zomer. Proost! 

Meer speciaalbier >>

Vier de zomer! Vanaf maandag 27 juni t/m zondag 17 juli 2022 maak je nu kans op een Big Green Egg van BBQ-chef Ralph de Kok, t.w.v. maar liefst 2100 euro! Kans maken? Meld je aan en doe automatisch mee!

Doe mee >>