Home Alles voor de perfecte BBQ

Alles voor een heerlijke én voordelige BBQ vind je bij jouw Jan Linders. Van ons uitgebreide 3+1 BBQ-assortiment tot de lekkerste streekburgers, spareribs en Onze Trots koude schotel met de échte smaak van het zuiden. Wij zochten de lekkerste producten, recepten én biertjes bij elkaar. Steek de BBQ maar alvast aan! 

BBQ-tips van chef Ralph de Kok

BBQ-tips van chef Ralph de Kok

BBQ-chef Ralph de Kok is bekend van SBS6 en 24Kitchen en deelt dit jaar zijn ultieme tips: hoe bereid je jouw favoriete BBQ-vlees nou écht perfect? Kies jouw favorieten uit het 3+1 assortiment, steek de BBQ aan en bekijk Ralph's video voor alle tips!

Bekijk de video >>

Surf en Turf spies met Limousin biefstuk

Surf en Turf spies met Limousin biefstuk

Onmisbaar tijdens een BBQ: een echte surf & turf spies! Ralph de Kok maakte 'm met Limousin rundvlees uit eigen streek, frisse abrikoosjes en natuurlijk garnalen. Mét een lekkere balsamico-glazuur voor een bijzondere smaak. Bekijk het recept en maak de spies zelf!

Bekijk het recept >>

Voordelig BBQ'en met het 3+1 BBQ-assortiment!

Je BBQ't deze hele zomer lekker voordelig wanneer je kiest & mixt met héél veel vlees, vis en vega uit ons 3+1 BBQ-assortiment! Je herkent de producten aan de 3+1 sticker in de supermarkt. Bekijk hieronder een greep uit ons uitgebreide assortiment

3 + 1
299
Jan Linders

Bbq worst naturel 4 stuks

360 gram
Bekijk aanbieding:
BBQ assortiment
379
Jan Linders

BBQ-worst Beiers 4st

0.36 kilogram
449
Jan Linders

Angus burger met spek 2st

0.25 kilogram
3 + 1
360
Jan Linders

Kipfiletspies sate 3st

0.23 kilogram
Bekijk aanbieding:
BBQ assortiment
359
Jan Linders

BBQ worst Italiaans

0.39 kilogram
399
Jan Linders

BBQ-worst smokey chicken

0.39 kilogram
329
Jan Linders

Hamburger bbq

0
549
Jan Linders

BBQ grillburger 4st

0.5 kilogram

Het hele seizoen lekker voordelig!

Het lekkerste voor bij de BBQ voor een extra scherpe prijs én met een topkwaliteit die je proeft! Onze Trots koude schotel en onze eigen spareribs zijn het hele seizoen lekker voordelig en alleen verkrijgbaar bij Jan Linders.

Ambachtelijke Koude Schotel

Ambachtelijke Koude Schotel

Tijdens de BBQ serveer je uiteraard een lekker frisse salade. Onze Trots koude schotel is een lekker stevige koude schotel met een frisromige smaak. Vol met aardappelblokjes groente en een flinke hoeveelheid mager rundvlees. Bereid volgens authentiek, Limburgs recept. Echt de smaak van het zuiden! 

De lekkerste spareribs van Nederland!

De lekkerste spareribs van Nederland!

Door vakslagers én consumenten beoordeeld als de beste en lekkerste spareribs van Nederland! Door de perfecte voorgaring worden de spareribs heerlijk sappig en mals. Het vlees glijdt makkelijk van het botje af en behoudt de fijne bite. Om je vingers bij af te likken! 

Héél veel BBQ recepten

Gegrilde worst met spek en appelrelish

Gegrilde worst met spek en appelrelish

Een échte favoriet: worstjes van de BBQ! Kies jouw favoriete BBQ-worstje, omwikkel ‘m met spek en grill op de BBQ. Succes gegarandeerd! Onze tip: éxtra voordelig wanneer je jouw favoriete BBQ-worstjes kiest & mixt met ons 3+1 BBQ-assortiment.

Klik hier voor het recept>>

Spekfakkels

Spekfakkels

Speklapjes mogen natuurlijk niet ontbreken op de BBQ. Serveer ze eens op een andere manier: als spekfakkels! Super gemakkelijk én verrassend lekker.

Klik hier voor het recept>>

BBQ’en draait al lang niet meer alleen om vlees, maar juist ook om groente! Varieer er op los en gebruik de lekkerste groente uit eigen streek. Verwerk ze in je favoriete BBQ gerecht of grill ze op de BBQ voor een heerlijke smaak. 

139

Paksoi

1 stuk
149

Champignons middel

0.4 kilogram
099

Paprika rood

1 stuk
2 voor 100
075

Courgette

1 stuk

Een lekker biertje bij de BBQ

BBQ-bierworstjes in een broodje

BBQ-bierworstjes in een broodje

Ook speciaalbier past perfect bij de BBQ, zeker wanneer je jouw favoriete biertje verwerkt in een BBQ gerecht! Probeer eens de nieuwe BBQ-bierworstjes van Ralph de Kok, bereid met Chouffe Soleil.

Bekijk het recept >>

De lekkerste speciaalbieren voor de zomer

De lekkerste speciaalbieren voor de zomer

Ook in de zomer vind je heel veel bijzonder en exclusieve speciaalbieren bij jouw Jan Linders. Niet voor niets zijn we de beste supermarkt in bier van héél Nederland! Onze bierspecialisten hebben ook dit seizoen weer een aantal unieke speciaalbieren geselecteerd die perfect passen bij de zomer. Proost! 

Meer speciaalbier >>

Vier de zomer! Vanaf maandag 27 juni t/m zondag 17 juli 2022 maak je nu kans op een Big Green Egg van BBQ-chef Ralph de Kok, t.w.v. maar liefst 2100 euro! Kans maken? Meld je aan en doe automatisch mee!

Doe mee >>