Home BBQ liefhebber

Steek de BBQ maar aan!

uhohiohoihihohoh

BBQ spek aan het stuk ca. 1250 gram

BBQ spek aan het stuk ca. 1250 gram

Bereiden op de grill of BBQ: gaar het vlees met gesloten deksel circa 120 minuten op een temperatuur van 100-120 graden.

Bereiden in de oven: verwarm de oven voor op 120 graden en gaar het vlees in 120 minuten.

BBQ spek aan het stuk € 8,98 per kg


BBQ picanha ca. 900 gram

BBQ picanha ca. 900 gram

Bereiden op de BBQ: verhit de BBQ tot een temperatuur van 135 graden is bereikt. Leg de picanha met de vetrand naar boven op het rooster van de BBQ op het minder hete deel en sluit de deksel. Laat circa 1,5 uur roken of tot deze een kerntemperatuur van 54 graden heeft bereikt.

BBQ picanha € 11,95 per kg

BBQ procureur ca 1200 gram

BBQ procureur ca 1200 gram

Bereiden op de BBQ: gaar het vlees op de BBQ met gesloten deksel circa 120 minuten op 120 graden tot een kerntemperatuur van 70 graden.

Wist je dat je van procureur ook pulled pork kunt maken? Stop het gegaarde vlees in aluminiumfolie en voeg appelsap toe. Gaar het vlees 7-9 uur op 120 graden tot een kerntemperatuur van 90 graden.

BBQ procureur € 9,98 per kg

BBQ côte de boeuff ca. 700 gram

BBQ côte de boeuff ca. 700 gram

Bereiden op de BBQ: laat de côte de boeuff op de BBQ dichtschroeien en bruin worden. Zet het rooster dan hoger en laat rustig gaar worden tot de kerntemperatuur 57 graden is. Keer het vlees om voor een gelijke garing. Neem het vlees van de BBQ, dek het af met aluminiumfolie en laat 10 minuten rusten.

BBQ côte de boeuff € 19,98 per kg