Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

259

Becel Vlees en jus vloeibaar

Vlees & Jus - goed voor hart en bloedvaten. Becel Vlees & Jus bevat Omega's 3 & 6 die goed zijn voor hart en bloedvaten. Ze dragen bij tot de instandhouding van een Lees meer...
259
  • Prijs per liter5,76
  • Inhoud 450 mililiter

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Vlees & Jus - goed voor hart en bloedvaten. Becel Vlees & Jus bevat Omega's 3 & 6 die goed zijn voor hart en bloedvaten. Ze dragen bij tot de instandhouding van een normaal cholesterolgehalte in het bloed. Gebruik Becel als onderdeel van een gezonde voeding en leefstijl. Becel Vlees & Jus bevat 3x meer Omega 3 dan olijfolie*, *bij vergelijking van dezelfde producthoeveelheid. Product van plantaardige oliën, bevat 98% vet, waarvan 50% Omega 3 en Omega 6 vetzuren. De benodigde dagelijkse inname die bijdraagt aan het behoud van een normaal cholesterolgehalte is 2g Omega 3 (alfa-linoleenzuur) en 10g Omega 6 (linolzuur) per dag. 2 porties (2*10ml) Becel per dag leveren hier een belangrijke bijdrage aan.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.