Home Bouw je Boerderij - Boerderij-beleefmiddagen

Kom langs op de beleefmiddagen!

Benieuwd naar wat er zoal gebeurt op de boerderij? De komende weken beleef je het bij jouw Jan Linders supermarkt! Bekijk hieronder de verschillende data en beleefmiddagen.

Alle beleefmiddagen vinden plaats op vrijdagmiddag tussen 14.00 tot 17.00 uur in iedere Jan Linders supermarkt. Je bent vrij om tussen die tijd binnen te lopen en aan te sluiten. Dan maken we er met zijn allen een leuke, leerzame activiteit van!

Kom jij proeven?

Weet jij waar al onze verse producten vandaan komen? We vertellen het je op de kidsproeverij.

Op vrijdagmiddag 29 maart tussen 14.00 en 17.00 uur vindt in al onze supermarkten een kidsproeverij plaats. Deze middag mogen alle kinderen komen proeven, voelen en nog veel meer. Je komt langs onze groente-, fruit-, brood- en kaasafdeling. Je gaat een aantal vragen beantwoorden en je leert over de herkomst van onze versproducten. Kom samen met de kinderen naar een Jan Linders bij jou in de buurt en beleef hoe het er op de boerderij aan toe gaat.

Maak van een eierkoek een schaapje

Wist je dat je van eierkoeken hele leuke schapengezichtjes kunt maken? Kom gezellig knutselen bij Jan Linders.

Op vrijdagmiddag 5 april tussen 14.00 en 17.00 uur vindt er in alle winkels een knutselmiddag plaats. Op deze knutselmiddag gaan we eierkoeken versieren tot schaapjes. Met allerlei lekkernijen kun jij van een simpele eierkoek een schaapje maken. In onze supermarkten staat er iemand om de kids te helpen met het versieren. Zien we jullie ook in een van onze supermarkten op 5 april?

Vind jij alle paaseitjes?

De paashaas heeft alle eitjes van de boerderij uit het kippenhok gehaald en in onze supermarkten verstopt. Hoeveel kun jij er vinden?

Op vrijdagmiddag 19 april tussen 14.00 en 17.00 uur kun je paaseieren komen zoeken bij jouw Jan Linders. Kom ze zoeken en tel ze allemaal. Alle kinderen krijgen bij de uitgang nog iets lekkers mee naar huis. Kom jij ook eitjes zoeken?

Maak je boerderij compleet

Mis jij ook nog net dat ene boerderij-figuur? Kom dan ruilen bij Jan Linders.

Op vrijdagmiddag 26 april tussen 14.00 en 17.00 uur kun jij jouw dubbele boerderij-figuren komen ruilen in jouw Jan Linders supermarkt. Kom langs en maak je verzameling compleet! Je kunt tussen 14:00 uur tot 17:00 uur komen ruilen maar let op, OP=OP.

Veelgestelde vragen


Heb je vragen over onze spaaractie? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Wordt je vraag niet beantwoordt, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag!