419

Beneful Gezond gewicht Kip en groenten

20% minder vet* *Versus Beneful Original Standaard productsamenstelling: 25% stukjes, 35% gekleurde hartvormige & schijfvormige brokjes en 40% Lees meer...
419
  • Prijs per kilo2,79
  • Inhoud 1.5 kilogram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Italië


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingPURINA® Beneful Gezond Gewicht Met Kip, Tuingroenten & Vitaminen droge brokjes 1,5kg
  • Communicatie-adresNestlé Purina PetCare Nederland Antwoordnummer 1199 1180 VD Amstelveen Email: Consumentenservice@purina.nestle.com 0800 022 83 83 (gratis)
  • ContactnaamConsumenten Service Nestlé Purina www.purina.nl

20% minder vet* *Versus Beneful Original Standaard productsamenstelling: 25% stukjes, 35% gekleurde hartvormige & schijfvormige brokjes en 40% lichtbruine botvormige & schijfvormige brokjes. Met 20% minder vet dat helpt om een gezond gewicht te ondersteunen. ✓ Met kwalitief hoogwaardige eiwitbronnen om de spiermassa te helpen behouden tijdens gewichtsverlies. ✓ Volkoren granen voor vezels die helpen een goede spijsvertering te ondersteunen. ✓ Omega 3 & 6 vetzuren die helpen een gezonde huid & glanzende vacht te ondersteunen. Met zachte stukjes* & knapperige brokjes. Complete & uitgebalanceerde voeding voor de gezondheid en het geluk van jouw hond! Waardoor gaat jouw vriend nog harder lopen? Door een extra lange wandeling te maken. Door het zoeken naar zijn favorite speeltje. Door het horen van het gerinkel van de autosleutels. Hij zal ook dol zijn op de combinatie van voedzame ingrediënten in de receptuur van Beneful Gezond Gewicht. Het is een zorgvuldig uitgebalanceerde maaltijd die helpt jouw hond gelukkig en gezond te houden, met een mix van knapperige brokjes en zachte* stukjes waar jouw hond gek op zal zijn. Dit alles met 20% minder vet dan de receptuur van Beneful Original. Met Beneful maaltijden kun je helpen jouw hond alles te geven - smaak, goede voeding, gezondheid en geluk! *Zachtheid varieert met de tijd.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.