439

Beneful Kleine genieter met rund en groenten

Standaard productsamenstelling: 25% stukjes, 35% gekleurde klavervormige & schijfvormige brokjes en 40% lichtbruine botvormige & schijfvormige Lees meer...
439
  • Prijs per kilo3,14
  • Inhoud 1.4 kilogram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Nederland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingPURINA® Beneful Kleine Genieter Met Rund & Groenten droge brokjes 1,4kg
  • Communicatie-adresNestlé Purina PetCare Nederland Antwoordnummer 1199 1180 VD Amstelveen Email: Consumentenservice@purina.nestle.com 0800 022 83 83 (gratis)
  • ContactnaamConsumenten Service Nestlé Purina www.purina.nl

Standaard productsamenstelling: 25% stukjes, 35% gekleurde klavervormige & schijfvormige brokjes en 40% lichtbruine botvormige & schijfvormige brokjes Kleinere stukjes* voor kleine mondjes. Vergeleken met standaard volwassen product. Met zachte stukjes* en knapperige brokjes. *Zachtheid varieert met de tijd. ✓ Vitamine D & mineralen voor gezonde tanden en sterke botten. ✓ Aangepast niveau van eiwitten en vet die helpen om gezonde gewrichten en een goede beweging te ondersteunen. ✓ Omega 3 & 6 vetzuren die helpen een gezonde huid & glanzende vacht te ondersteunen. Complete & uitgebalanceerde voeding voor de gezondheid en het geluk van jouw hond! Hoe kan jouw kleine viervoeter groots van het leven genieten? De stofzuiger achterna jagen. Rondjes rennen in het park. Opgetild en geknuffeld worden. Nu kan hij net zoveel afwisseling en plezier beleven in zijn maaltijd - met Beneful Kleine Genieters! Hij zal genieten van de combinatie van voedzame ingrediënten in klein-formaat hapjes. Met de Beneful maaltijden kun je helpen jouw hond alles te geven - smaak, goede voeding, gezondheid en geluk!

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.