709

Beneful Orginal met Rund en tuingroenten

Met zachte stukjes* *Zachtheid varieert met de tijd. Ondersteunt een gezonde huid en glanzende vacht. Behoud van een gezonde spijsvertering. Helpt Lees meer...
709
  • Prijs per kilo2,36
  • Inhoud 3 kilogram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Nederland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingPURINA® Beneful Original Met Rund, Voedzame Granen, Tuingroenten & Vitaminen droge brokjes 3kg
  • Communicatie-adresNestlé Purina PetCare Nederland Antwoordnummer 1199 1180 VD Amstelveen Email: Consumentenservice@purina.nestle.com 0800 022 83 83 (gratis)
  • ContactnaamConsumenten Service Nestlé Purina www.purina.nl

Met zachte stukjes* *Zachtheid varieert met de tijd. Ondersteunt een gezonde huid en glanzende vacht. Behoud van een gezonde spijsvertering. Helpt gezonde gewrichten te behouden. Complete & uitgebalanceerde voeding voor de gezondheid en het geluk van jouw hond! Waar gaat jouw beste vriend van kwispelen? Met de oren in de wind wapperen tijdens een autorit. Eindeloze rondjes rennen. Lekker kietelen op z'n buik. Hij zal ook de combinatie van voedzame ingrediënten van Beneful Original heerlijk vinden. Het is een zorgvuldig uitgebalanceerde maaltijd die helpt jouw hond gelukkig en gezond te houden, met een mix van knapperige brokjes en zachte* stukjes voor een heerlijke smaak en structuur waar jouw hond gek op zal zijn. Met Beneful maaltijden kun je helpen jouw vriend alles te geven - smaak, goede voeding, gezondheid en geluk! Omega 3 & 6 vetzuren helpen een gezonde huid & glanzende vacht te ondersteunen. Volkoren granen voor vezels die helpen een goede spijsvertering te ondersteunen. Aangepast niveau van eiwitten en vetten dat helpt om gezonde gewrichten en een goede beweging te ondersteunen. Standaard productsamenstelling: 25% stukjes, 35% gekleurde klavervormige & schijfvormige brokjes en 40% lichtbruine botvormige & schijfvormige brokjes.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.