Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

157

Best For Your Friend Schelpenzand met anijs

Best for your friend schelpenzand met anijs is samengesteld uit wit zand met oesterschelpjes en steranijs, welke zorgt voor een frisse geur. Best for your Lees meer...
157
  • Inhoud 2300 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Nederland


Best for your friend schelpenzand met anijs is samengesteld uit wit zand met oesterschelpjes en steranijs, welke zorgt voor een frisse geur. Best for your friend schelpenzand is een kwaliteits-product wat kiemvrij is. Het product zorgt voor een hygiënische omgeving in de vogelkooi. Schelpen in dit product hebben twee functies, enerzijds als molensteen voor het malen en verteren van granen en zaden en anderzijds als bron van calcium en mineralen voor sterke botten en een mooie vederopbouw. De grondstoffen zijn gedesinfecteerd doordat ze onder hoge temperatuur zijn gedroogd. Dit product is stofvrij. Vervang het schelpenzand van de volières en vogelkooien regelmatig. Geef uw vogels af en toe eens een beloningssnack uit het assortiment van Best for your friend.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.