Home Beste in alle vers

De beste in álle vers!

Alleen het beste vers is goed genoeg. Bij Jan Linders vind je alleen de beste versproducten, zoveel mogelijk uit de streek. Bereid of verbouwd door lokale telers, boeren en leveranciers die we door en door kennen, met oog voor hun product en omgeving. Ook blijven we steeds op zoek naar nieuwe, verrassende producten van de beste kwaliteit. Omdat we het leuk vinden om je te verrassen!

Jan Linders is niet voor niets door het GfK 7 keer verkozen tot Beste Vers Supermarkt van Nederland en al 17 jaar op rij de beste supermarkt in brood.

Passie voor groente en fruit

In onze supermarkten vind je elke dag groente en fruit vers van het land. Hiervoor halen we zo veel mogelijk uit onze streek. Bij boeren, telers en leveranciers met wie we al jarenlang samenwerken en die we door en door kennen. Natuurlijk altijd voor de scherpste prijs en wekelijks met de beste aanbiedingen.

Bekijk onze streekkaart

Limburgse vlaaien

De allerlekkerste Limburgse vlaaien van Nederland komen van onze bakker uit het Limburgse Sevenum. Al jaren worden onze vlaaien benoemd als beste van Nederland! Onze vlaaien worden elke nacht vers gebakken in onze bakkerij. Uiteraard met de beste ingrediënten en de beste kwaliteit.

Meer info

Het állerbeste in brood

Jan Linders is door het GfK al 17 keer uitgeroepen tot de beste supermarkt in brood van heel Nederland! Met name de aspecten deskundigheid van personeel, de kwaliteit en versheid van producten en ruime keuze/assortiment worden extreem goed beoordeeld door onze klanten. We blijven ons continu verbeteren om de kwaliteit van ons verse brood vast te houden.

Ons Korengoud brood

Alleen het malste vlees

Ons rundvlees komt van Limousin runderen die minstens 150 dagen per jaar en 8 uur per dag grazen in onder andere de natuurgebieden De Peel, De Kempen en het Limburgse Heuvelland. Daar hebben ze alle rust en ruimte, en dat komt de kwaliteit, de malsheid en de smaak van het vlees zeker ten goede. Het vlees uit onze regio draagt tevens het Beter Leven Keurmerk.

Lees meer