Home Beste in bier

Jan Linders is al 4 jaar op rij gekozen tot beste bier supermarkt en 6 jaar op rij tot beste speciaalbier supermarkt van Nederland. Dit is gebleken uit het onderzoek dat GfK heeft uitgevoerd in opdracht van bierbrouwer AB InBev. GfK vroeg 10.000 huishoudens op 20 punten naar hun waardering voor het bierschap van supermarkten waar zij het vaaktst bier kopen. 

Je kunt bij ons dan ook het beste en grootste assortiment bier en speciaalbier in onze schappen verwachten met de meest scherpe acties!

Korengoud abrikozen-progresvlaai

De lekkerste Limburgse vlaaien komen van onze bakker uit het Limburgse Sevenum, elke dag vers voor jou gebakken! De abrikozen-progresvlaai heeft een heerlijke traditionele vlaaibodem waarop de lekkerste abrikozen zijn meegebakken, bedekt met een laag slagroom en bestrooid met krokante hazelnootschuimbrokken.

Stem hier

Korengoud Vloerbrood Woudkorn

Iets waar je elke dag weer van geniet, daar besteden we bij Jan Linders extra veel aandacht aan. Ons Woudkorn Vloerbrood is een traditioneel gebakken brood en dat proef je. Knapperig van buiten, luchtig van binnen! Een luchtig meergranenbrood rijk aan granen en zaden. Onze bakkers uit het Limburgse Kerkrade leggen vers gekneed deeg rechtstreeks op de vloer van een gloeiend hete steenoven.

Stem hier

Onze Trots koude schotel

Onze Trots koude schotel vertegenwoordigt de authentieke smaak van het zuiden. Rijk van smaak en bereid met knapperige groente, zachte aardappelblokjes en heerlijk mals rundvlees. Geniet van de smaak van het zuiden!

Stem hier