Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Beste in bier

Jan Linders is al 4 jaar op rij gekozen tot beste bier supermarkt en 6 jaar op rij tot beste speciaalbier supermarkt van Nederland. Dit is gebleken uit het onderzoek dat GfK heeft uitgevoerd in opdracht van bierbrouwer AB InBev. GfK vroeg 10.000 huishoudens op 20 punten naar hun waardering voor het bierschap van supermarkten waar zij het vaaktst bier kopen. 

Je kunt bij ons dan ook het beste en grootste assortiment bier en speciaalbier in onze schappen verwachten met de meest scherpe acties!

Korengoud rijstevlaai met slagroom

Traditionele gistdeegbodem gevuld met twee lagen smeuïge rijstevulling, royaal opgespoten met slagroom en rijkelijk bestrooid met chocolade krullen. Speciaal voor ons gemaakt door onze bakker uit het Limburgse Sevenum.

Breng je stem uit!

Korengoud Melkbollen wit

Onze Korengoud melkbollen worden door onze bakker in Kerkrade gemaakt volgens speciale receptuur met onder andere verse melk, waardoor de broodjes een perfecte smaak en een specifiek aroma krijgen.

Breng je stem uit!